Luda planeta

Bizarno: Uhapšen muškarac nakon što je pokušao da ima odnose sa gomilom lišća; Porodice sa djecom u šoku posmatrale

Majkl Golsorki, 26-godišnji Britanac, dobio je kaznu od osam sedmica zatvora nakon što je pokušao da ima se*s sa gomilom lišća na parkingu.

Šuma - Ilustracija/Srbijadanas.com

Golsorki su prijavili radnici obližnjeg paba, nakon što se pijani mladić spuštenih pantalona zaletio u gomilu lišća ispred šokiranih porodica sa djecom koje su sjedile i ručale u pabu, piše “Srbija Danas“.

Okupljeni su prvo vikali na mladića, a onda je on podigao veš i pobjegao u grmlje iz kojeg je izašao deset minuta kasnije, nakon što je policija stigla i pozvala ga da izađe.

– Kolega i ja smo vidjeli muškarca koji se ponaša čudno. Imao je spuštene pantalone i vidjela mu se zadnjica, a ponašao se kao da simulira se*s. U jednom trenutku sam povikao na njega, a onda je ustao, obukao pantalone i sjeo u grmlje – ispričao je jedan od zaposlenih u pabu.

Advokat mladića kazao je da je Golsorki prije incidenta uzeo kombinaciju droga i alkohola, pa je “bio u čudnom stanju”. Dodaje i da se mladić ne sjeća ničega.

– Ne može da objasni svoje ponašanje i nevjerovatno je posramljen – rekao je advokat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh