Luda planeta

Crna Gora: Pijan ušao u tuđi stan i zaspao

Zamislite da tokom ulaska u dnevni boravak vašeg stana, na krevetu zateknete jakog i visokog muškarca kako spava na vašem kauču, a da se sve to dešava dok su vam djeca u drugoj sobi.

Pijan ušao u tuđi stan i zaspao - Screenshot/Facebook

Dok dobar dio nas misli kako je ovo moguće samo u bajci o Zlatokosi ili u holivudskim komedijama, jedna porodica imala je veoma neprijatno iskustvo kada su dvije žene primjetile da im na krevetu u dnevnoj sobi, spava nepoznati mladić, prenosi “Radio Sarajevo“.

Na Facebook stranici Podgorički vremeplov, osvanuo je nesvakidašnji video snimak, navodno nastao u Crnoj Gori, a na kojem se vidi kako porodica pokušava da probudi momka koji je zaspao u njihovom dnevnom boravku.

Oni su u prvi mah pomislili kako se radi o provalniku, ali se kasnije kroz razgovor ispostavilo da se radi o zabuni, pošto je mladić koji je prethodne noći malo više popio, greškom ušao u njihov stan umjesto u svoj, a sve to zato pošto su vrata od stana bila otključana.

Neprijatna situacija je potrajala nekoliko minuta, ali se na obostranu radost, sve završilo u najboljem redu. Ipak, iako je na kraju ova situacija ispala bezazlena, savjetujemo vam da prije odlaska na spavanje provjerite da li ste zaključali ulazna vrata doma.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh