Luda planeta

Tata završio iza rešetaka nakon što je sina bacio u okean da nauči plivati

37-godišnji John Bloodsworth je uhapšen nakon što je svog petogodišnjeg sina bacio u Atlantski ocean. Svjedoci tvrde da je Bloodsworth nekoliko puta skočio s pristaništa na Daytona Beach u Floridi. Onda je prisilio i sina da to učini vičući pritom da mora naučiti plivati.

John Bloodsworth - YouTube

Bivši policajac Mitch Brown bio je na odmoru s obitelji kada je ugledao dječaka koji se borio održati glavu iznad površine, prenosi Index.

“Dijete je bilo potpuno samo. Oko njega nije bilo nikoga, ni odraslih”, izjavio je Brown za kanala WESH.

Brown je odlučio intervenirati pa je pozvao policajca kojeg je ugledao u blizini, a koji je odmah uhitio Bloodswortha.

“Dječak je bio vidno uzrujan i plakao”, dodao je Brown.

Bloodsworth je bio u alkoholiziranom stanju pa je, osim za zlostavljanje djeteta, optužen i za opijanje na javnom mjestu.

Otac je uz jamčevinu pušten iz zatvora, a njegov sin, navodno neozlijeđen, predan je majci na skrb, stoji u policijskom izvješću.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh