Luda planeta

Političar plakao kad je čuo da je dobio samo 5 glasova, a ima 9 članova porodice

Kampanje za izbore zahtijevaju puno truda i vremena pa ne čudi što su političari jako razočarani kad ne postignu željene rezultate na izborima. Dokaz za to je HDZ ovih dana tokom EU izbora u Hrvatskoj, ali i Neetu Shutteran Wala, koji se kandidovao na izborima u indijskom Jalandharu kao nezavisni kandidat.

Političar u suzama - Screenshot/YouTube

Neetuu su rekli da je dobio svega pet glasova, a ono što ga je najviše u svemu tome pogodilo je to što ima devetero članova porodice.

U intervjuu koji je dao nakon izbora – rasplakao se, navodi “Index“.

“Santokh Singh Chaudhary vodi u Jalandharu, a s nama je nezavisni kandidat Neetu Shutteran Wala. I tako, samo je petero ljudi glasalo za vas”, rekao mu je novinar.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh