Svijet

Objavljene posljednje riječi koje je Aleksej Navaljni uputio svojoj supruzi Juliji

Aleksej Navaljni, ruski opozicionar, je preminuo jučer, 16. februara, u svojoj ćeliji u zatvoru.

Navaljni je bio u ruskom zatvoru još od 2021. godine, te je imao limitiranu komunikaciju sa svima, uključujući i njegovu suprugu Juliju Navaljnaju.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, citirajući Telegram kanal gdje se Navaljni često oglašavao, posljednje riječi je ruski opozicionar uputio svojoj supruzi za Valentinovo, 14. februara.

Alexei Navalny’s last words to his wife

“Baby, you and I have everything like in the song: again cities between us, airport’s runway lights, blue snowstorms and thousands of kilometers. But I feel that you are with me every second, and I love you more and more ❤️”

The text of the publication was written by Navalny and published by his associates in his telegram channel on Valentine’s Day, February 14.

“Draga, ti i ja imamo sve kao u pjesmi: opet gradovi između nas, svjetla uzletišta aerodroma, plave snježne oluje i hiljade kilometara. Ali osjećam da si sa mnom svaki trenutak, i volim te sve više i više”, napisao je Navaljni.

Podsjetimo, Aleksej i Julija su u braku bili 24 godine. Imali su i dvoje djece, kćerku Dariju i sina Zahara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh