Svijet

POZNATA BIVŠA MISICA UMRLA U 48. GODINI: Imala MOŽDANI UDAR, a sumnja se da ga je izazvala PLASTIČNA OPERACIJA

Vest o smrti bivše misice Žaklin Karijeri piše i na Fejsbuk stranici “Reinas Vendimiales San Rafael Mendoza”

Bivša misica i majka dvoje dece Žaklin Karijeri umrla je u 48. godini, kao najverovatniji uzrok smrti navodi se moždani udar nastao usled komplikacija nastalih nakon plastične operacije odnosno pojave krvnog ugruška, piše Daily mail. Imala je 48 godina, a uskoro je trebalo da slavi 49. rođendan. Operacija je obavljena na neimenovanoj klinici u Los Anđelesu, prvog oktobra. Porodica je potvrdila tužnu vest.

Vest o smrti bivše misice Žaklin Karijeri piše i na Fejsbuk stranici “Reinas Vendimiales San Rafael Mendoza”.

Djeca bivše misice Žaklin Karijeri Kloi i Džulijan bili su uz nju kada je preminula, prenose argentinski mediji. Ona je više titula lepote ponela 1996. u Argentini. Bila je u vezi sa sinom čuvenog novinara Horhea Kintane. Studirala je na National University of Lomas de Zamora u blizini Buenos Ajresa.

Uspješno je vodila prodavnicu odeće Jaquelin Carrieri Boutique, ali je tokom pandemije kovida bila prislijena da obustavi taj posao. Porodica i prijatelji opisuju je kao veoma talentovanu i prelepu ženu.

Žaklin je godinama vodila računa o stajlingu devojaka koje su se takmičile na izboru ljepotu San Rafael, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh