Svijet

Neugodan snimak: Erdogan pitao Elona Muska gdje mu je supruga, rekacija nasmijala mnoge

Elon Musk se sastao sa Recepom Tayyipom Erdoganom u New Yorku gdje je turski predsjednik prisustvovao sastanku Generalne skupštine UN, međutim, jedan video koji kruži mrežama pokazuje zanimljivu scenu kada Erdogan upita milijardera gdje mu je supruga.

Elon Musk - Reuters

Erdogan je zatražio od tehnološkog milijardera da izgradi novu Teslinu fabriku u Turskoj i izrazio je interes da SpaceX radi sa svemirskim programom zemlje, kao i da koordinira umjetnu inteligenciju i satelitsku internet uslugu Starlink.

Vice news je prenio snimak na kojem se vidi neugodan momenat razgovora između Erdogana i Muska.

Naime, Erdogan je pitao poduzetnika “Gdje vam je supruga?”, na šta je Musk relativno zbunjeno odgovorio.

Prvo je nakon duge pauze i razgledanja po prostoriji rekao da se nalazi u San Franciscu, a potom je dodao da su rastavljeni. Ipak, Erdoganova reakcija je ta koja je ostavila utisak na gledatelje.

Svakako, njihov razgovor je završio prilično dobro, a Erdogan se čak i zabavljao sa Muskovim sinom. Pogledajte video. prenosi n1

https://www.instagram.com/p/Cxc2SlavIsr/?utm_source=ig_web_copy_link


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh