Svijet

Eksplozija u Pensilvaniji: Najmanje četri osobe poginule, tri povrijeđene

Najmanje četiri osobe su poginule, a tri su povrijeđene, u eksploziji kuće u predgrađu Pitsburga u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, saopštile su lokalne vlasti.

policija SAD -AFP

Nešto prije 10.30 časova po lokalnom vremenu u subotu, 911 dispečer je primio poziv da više kuća gori uslijed jake eksplozije koja se dogodila unutar jedne od kuća.

Vatrogasci su na mjestu nesreće pronašli „ljude zarobljene ispod ruševina“, saopštili su zvaničnici okruga Alegeni, prenosi RTS.

Nešto kasnije potvrdili su da su najmanje četiri osobe poginule, a tri povrijeđene, od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju.

Eksplozija je uništila tri kuće i oštetila najmanje 10.

Ekipe iz najmanje 18 vatrogasnih jedinica radile su na gašenju plamena.

Zvaničnici su rekli da ne mogu da kažu tačan broj nestalih osoba jer ne znaju tačno ko je bio kod kuće i ko je možda imao posjetioce u trenutku eksplozije.

Uzrok eksplozije se istražuje renosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh