Svijet

Ruska misica pokazala “znanje”: Za glavni grad Rumunije navela BiH

Angelina Breženskaja osvojila je titulu Miss Moskve ove godine, a u snimci koja je nastala u emisiji uživo, a koja se ovih dana dijeli društvenim mrežama pokazala je svoje raskošno “znanje” geografije.

Angelina Brezenskaja - Screensot

Breženskaja je bila gošća jedne emisije, a voditelj je odlučio provjeriti njeno poznavanje geografije. “Sudjeluju li samo glupe djevojke u natjecanjima ljepote?” upitao je voditelj, a ona je odgovorila: “Ne, naravno da ne.”

“Ti si intelektualka, koliko sam mogao razumjeti?” upitao je referirajući se na njezinu diplomu iz novinarstva koju je stekla na Moskovskom državnom univerzitetu. “Ne znam, nije na meni da sudim”, odgovorila je, a zatim je voditelj odlučio provjeriti njezino znanje. prenosi n1

“Koji je glavni grad Rumunije?” upitao je domaćin emisije.

“Je li Bosna i Hercegovina?” odgovorila je Breženskaja samouvjereno.

“Apsolutno točno. Glavni grad Rumunije je Bosna i Hercegovina. Prepravite udžbenike”, ironično je rekao voditelj. Breženskaja je upitala zar to nije tačan odgovor, a voditelj joj je poručio: “Naravno da ne. Navela si državu.”


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh