Svijet

ŽIVI UŽAS IZAŠAO IZ POVRĆA! Mušterija doživjela ŠOK kad se vratila iz čuvene prodavnice: Sreća naša pa sam KESU STAVIO u frižider

Jedan kupac pronašao je živu zmiju u gomili brokolija koji je kupio u prodavnici poznatog trgovinskog lanca

Nevil Linton (63) iz Birmingema opisao je pronalazak gmizavca koji je kasnije identifikovan kao zmija penjačica kao “zastrašujuće” iskustvo.

Otac troje djece rekao je lokalnim medijima da je kupio brokoli u prodavnici “Aldija” u Stauerbridžu u Zapadnom Midlandu. Kada ga je izvadio iz frižidera da pripremi obrok pronašao je zmiju sklupčanu u povrću.

– Bilo je prilično zastrašujuće. Sreća je što brokoli nisam ostavio u kuhinji. To bi bio veliki rizik jer ovde žive dve ugrožene osobe – navodi Linton.

Zmija je kasnije odneta u zoološki vrt Dadli.

Evropska zmija penjačica je porijeklom iz jugozapadne Evrope. Iako vrsta nije otrovna ima veoma jak ugriz. Mogu da dostignu i metar i po dužine.

Linton navodi da mu je nakon incidenta ponuđena kompenzacija. Rekao je da mu ponuđeni iznos ne nadoknađuje rizik za njegovog sina sa invaliditetom i ugroženu svekrvu koji žive sa njim.

Portparol kompanije navodi da njihov dobavljač nikada nije imao pritužbe ovakve prirode i da ima snažne procese koji sprečavaju pojavu takvih problema.

– Istražujemo ovaj izolovani incident i izvinili smo se gospodinu Lintonu što naši uobičajeni visoki standardi nisu ispunjeni – saopštila je kompanija.

“Aldi” je zajednički naziv kompanije za dva nemačka multinacionalna porodična lanca diskontnih supermarketa koji ima više od 10.000 prodavnica u 20 zemalja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh