Svijet

Poginuo poznati TikToker: Porodica planira da pomen prenosi uživo

Karl Ajzvert je na licu mesta proglašen mrtvim

Poznati TikToker Karl Ajzvert (Carl Eiswerth) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 36. godini života, javlja TMZ. Karl se nalazio na mjestu suvozača, a vozilom je upravljao njegov bliski prijatelj, kada je drugo vozilo silno udarilo u njih, na raskrsnici u Pensilvaniji.

Potvrdila majka
Nesreća se, kako navodi pomenuti medij, dogodila u gradu Monro u utorak, a tragičnu vijest za TMZ je potvrdila majka poginule zvijezde TikToka.

Karl Ajzvert je na licu mesta proglašen mrtvim, a kako javljaju strani mediji porodica planira dva pomena za njega. Također, razmišljaju i da li da ih prenose uživo, jer je Karla na TikToku pratilo skoro 500.000 ljudi.

Ko je kriv
Još uvijek nije poznato ko je kriv za nesreću, kao ni da li je neko od vozača bio pod dejstvom alkohola ili nedozvoljenih supstanci. U poslednjoj objavi Karl je pratiocima obećao “lajv sa muzikom raznih žanrova, uz plesnu zabavu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh