Svijet

Nevjerovatna tragedija zavila porodicu u crno: Mlade SESTRE umrle jedna za drugom, oglasila se policija

Porodica sestara iz Edinburga organizovala je akciju prikupljanja sredstava za sahrane.

Sestre - printscreen gofundme.com

Jedna škotska porodica ostala je slomljenog srca nakon što su dvije sestre umrle u nekoliko dana razmaka.

Rođaci Šoni i Šavane Tomson planiraju zajedničku sahranu za djevojke nakon njihove tragične smrti.

Šavana je ostala skrhana kada su njena sestra i majka dvoje dece Šoni (26) pronađena mrtve 12. februara. Porodica mlade žene sada je otkrila da je Šavana (21) umrla u petak.

Porodica sestara iz Edinburga organizovala je akciju prikupljanja sredstava za sahrane.

Prijatelji i porodica na društvenim mrežama su izrazili svoj šok zbog tragedije i odali počast sestrama.

Jedan od Šavaninih prijatelja je napisao: “Život je, iskreno, najteža i najneočekivanija stvar. Odrasli smo zajedno i prošli kroz bukvalno sve zajedno, dobro i loše. Bila si najiskrenija i najljubaznija djevojka koju je iko mogao da sretne i da sam mogao da zauzmem tvoje mjesto bih. Toliko ćeš mi nedostajati, volim te anđele”.

– Obje ste nam prerano oduzete. Obe vas volim zauvijek i nedostajat ćete mi. Zaista ne mogu da vjerujem da sam izgubio najbolje dvije sestre na svijetu – napisao je jedan rođak, piše Srbija danas.

Portparol škotske policije rekao je: “26-godišnja žena pronađena je mrtva u stanu u Granton Medveju u Edinburgu 12. februara 2023, 21-godišnja žena umrla je u stanu u 3. marta 2023. Nijedna smrt se ne tretira kao sumnjiva”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh