Svijet

Strava u Brazilu: Mladić upao u vrtić sa sjekirom i ubio četvero djece. Dio je kritično u bolnici…

Jedno dijete je u teškom stanju, dok su tri druge žrtve prebačene u bolnicu Santo Antonio. Bolnica je potvrdila da je primila dojenčad, u dobi od ‘nula do dvije godine’

Muškarac (25) upao je sa sjekirom u vrtić u Blumenauu, u južnom Brazilu, i ubio četvero djece, piše Daily Mail.

Još jedno dijete je u teškom stanju, a još ih je troje prebačeno u bolnicu Santo Antonio. Bolnica je potvrdila da je primila dojenčad, u dobi od ‘nula do dvije godine’. Muškarac se dovezao na motoru i sjekirom napao djecu koja su bila u parku iza vrtića, a ubrzo nakon stravičnog napada se predao policiji.

Napad se dogodio u predškolskoj ustanovi Centro de Educacao Infantil Cantinho do Bom Pastor, u naselju Velha u Blumenauu. Kad su hitne službe požurile na mjesto događaja, počinitelj je uhićen ubrzo nakon napada, predavši se policiji.

Guverner Jorginho Mello izrazio je sućut obiteljima.

– S velikom tugom primam žalosnu vijest da je u privatni vrtić Cantinho do Bom Pastor, u Blumenauu, upao ubojica koji je napao djecu i osoblje. Nažalost, četvero djece je umrlo. Naše snage sigurnosti žurno su upućene na lice mjesta. Ubojica je već uhićen. Ovim putem ostavljam svoju punu solidarnost. Neka Bog utješi srca svih obitelji u ovom trenutku duboke boli – rekao je guverner.

Uznemireni roditelji viđeni su kako se gomilaju oko vrtića, a vozači su jurili kroz crvena svjetla kako bi došli do mjesta događaja. Državni odbor za kaznene istrage potvrdio je da će voditi istragu o divljačkom napadu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh