Svijet

NAJNOVIJI SNIMAK BRAJANA VOLŠA UGLEDAO SVETLOST DANA: Pažljivo pogledajte šta on to radi

Tužioci kažu da je bio iskren u vezi sa posjetom radnji.

Ana i Brajan Volš - Facebook / Ana Ljubičić

Novi video prikazuje Brajana Volša u prodavnici sa zdravim namirnicama u Norvelu 2. januara, dan nakon što je njegova supruga Ana posljednji put viđena, piše Espreso.

Tužioci kažu da je bio iskren u vezi sa posjetom radnji, ali da je lagao kada su u pitanju druga mjesta gdje se nalazio.

Podsjetimo, Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39) koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine izveden je pred sud i tužilac je iznosio optužbe na njegov račun.

On je trenutno optužen za krivično djelo “ometanje policijske istrage”, ali ne i za potencijalno ubistvo iako je u podrumu njihove kuće pronađen nož kao i krv.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh