Svijet

U KUĆI NAĐENA TIJELA ČETIRI BEBE: JEDNA JE BILA U ZAMRZIVAČU

U kući u SAD-u pronađena su tijela četvero dojenčadi, javljaju američki mediji. Jedno od tijela pronađeno je u zamrzivaču, navodi lokalna policija.

policija u SAD - Hayat

Policija je 17. novembra odgovorila na dojavu da se u kući u južnom Bostonu, a trenutno nije jasno ko je pozvao policiju. Policija je na mjestu događaja pronašla “nešto nalik na ljudski fetus ili dojenče”. Idući dan, 18. novembra, detektivi su pronašli više ljudskih ostataka, a utvrđeno je kako se radi o dva dječaka i dvije djevojčice (uključujući pronalazak ostataka dan prije). Jedno od njih bilo je u zamrzivaču. 

Nad tijelima je obavljen obdukcija, a rezultati obdukcije se čekaju, saopćila je policija. Policija nije identificirala nijednog potencijalnog osumnjičenika. Detektivi odjela za umorstva nastavljaju istraživati ​​incident, zajedno s uredom okružnog tužitelja okruga Suffolk, rekla je policija. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh