Svijet

KONTROVERZNI ANDREW TATE PREŠAO NA ISLAM: IZGOVORIO JE ŠEHADET I PAO NA SEDŽDU

Nekadašnji kickboxer, a danas poznati influenser Andrew Tate (36) prešao je na islam. On je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izgovorio šehadet i ušao je u vjeru.

ANDREW TATE - Hayat

Kontroverzni Andrew Tate, koji je u prethodnih nekoliko godina stekao svjetsku slavu zbog svojih poprilično kontroverznih stavova na brojne društvene teme, odlučio je početi novi život.

On će uskoro proslaviti svoj 36. rođendan, a odlučio je preći na islam i to je i napravio izgovarajući šehadet i padajući na sedždu u džamiji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Tate se obogatio kao poduzetnik i kreator sadržaja koji vodi online tečaj o “modernom stvaranju bogatstva” na vlastitom “Hustlers University”. Bije ga glas kontroverzne osobe, ali mnogi pomno prate njegove izjave, jer stalno priča o tome kako se obogatio. prneosi “Hayat“.

@copelj MashAllah #andrewtate #islam #allah #fearallah #islamic #viral ♬ original sound – ??7


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh