Svijet

Advokatica Johnnyja Deppa o glasinama o romansi: ‘Ne mogu reći da sam iznenađena’

Iako su fanovi navijali da Depp i Camille postanu par, advokatica je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s jednim britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina

Tokom suđenja Johnnyju Deppu i Amber Heard mnogima je pažnju privukla lijepa glumčeva advokatica Camille Vasquez. Pred kamerama nekoliko puta se grlila s Deppom, zbog čega su mnogi počeli sumnjati da su se zbližili i zaljubili tokom suđenja.

Tada je Camille rekla da nema komentara na glasine o ljubavnoj romansi, a sada je dala opširniji odgovor na cijelu tu situaciju. Rekla je da je razočarana što su ljudi mislili da su njene interakcije s Deppom na bilo koji način “neprikladne ili neprofesionalne”.

“Jako mi je stalo do svojih klijenata i očito smo se zbližili. Ali kad kažem mi, mislim na cijeli tim, a to naravno uključuje i Johnnyja”, rekla je Camille za magazin People. Dodala je da je glumac njen prijatelj i klijent već četiri i pol godine.

“To je također neetička optužba. To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena”, dodala je.

Iako su fanovi navijali da Depp i Camille postanu par, advokatica je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s jednim britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina.

Dobila promaknuće

Camille je nakon pobjede Deppa u sudskom sporu dobila promaknuće u advokatskom uredu Brown Rudnick. Iz ureda su objavili kako su je promovirali u partnericu, što je kruna njene advokatske karijere.

U objavi također stoji da je promaknuće posljedica njenog izvrsnog rada na slučaju Depp protiv Heard, koji su mediji prozvali showbiz suđenjem stoljeća i koji je imao ogroman publicitet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh