Svijet

PRINC LOUIS PRIVUKAO PAŽNJU SVOJIM PONAŠANJEM: NA BALKONU PALAČE PRAVIO GRIMASE

Na otvaranju proslave kraljičinog platinastog jubileja, kraljica Elizabeta II. pojavila na balkonu Buckinghamske palače s najbližim članovima porodice.

princ Louis - Profimedia

Izlazak na balkon pred Britance je tradicija kraljevske porodice, no ove godine na njemu je bilo nikad manje članova.

Kamere iz cijelog svijeta pratile su njihov izlazak na balkon. Uz kraljicu, na balkonu su bili princ Charles, vojvotkinja Camilla, princ William, vojvotkinja Kate Middleton te kraljičini unuci, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

Najviše pažnje na balkonu privukao je četverogodišnji princ Louis. Dječak je, ne obazirući se na kamere, cuclao prste, zaigrano hodao lijevo-desno ispred kraljice, radio grimase te pokrivao uši tokom preleta vojnih aviona. Fotografi su to sve, naravno, zabilježili. prneosi “Hayat“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh