Svijet

INCIDENT NA OTVARANJU “EUROVIZIJE”: Obezbjeđenje hitno uklonilo napadača od predstavnika Italije! (VIDEO)

Drama pred muzički događaj godine!

Tokom ceremonije otvaranja ovogodišnjeg izdanja “Evrovizije” u Torinu zabeležen je incident tokom intervjuisanja Mahmuda i Blanka, predstavnika Italije.

Intervju u programu uživo prekinut je kada je iz pravca publike neidentifikovani muškarac počeo da viče na predstavnika zemlje domaćina.

Jedan od voditelja “tirkiznog događaja”, Gabrijel Korsi, sklonio se u stranu hitrim pokretom i rekao je Mahmudu i Blaknu da “ne moraju da odgovore” na neprijatnosti koje je muškarac vikao.

– Samo odgovorite na pitanja voditeljke – pokušao je da smiri situaciju voditelj.

Napadač je vrlo brzo uklonjen sa mesta događaja, ali ne mirno, jer se koprcao u rukama obezbeđenja dok su ga sklanjali sa tirkiznog tepiha.

Voditeljka Karolina Bi Domeniko je objasnila publici da je napadač imao poruku za predstavnike “Evrovizije”, a to je da više pričaju o klimatskim promenama.

– Ovo nije baš najbolji način da prenesete svoju poruku – prokomentarisao je kratko Gabrijel, pre nego što se intervju mirno nastavio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh