Svijet

Brus Vilis se pripremao na mračni scenarij: Rasprodao imovinu, mora živjeti u sigurnom porodičnom okruženju

Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati

Brus Vilis (Bruce Willis) već se neko vrijeme pripremao za život s bolešću. Zbog toga je prodao i svoju imovinu u vrijednosti od 65 miliona dolara, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Page Six.

-Brus se već dugo vremena priprema za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da će doći vrijeme kada njegova zarada neće biti tako velika kao nekad. Također, znao je i da mu brojna imanja i stanovi između kojih je putovao na koncu neće biti potrebni i da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom porodičnom okruženju, rekao je izvor za Six Page.

Godine 2018. prodao je luksuzni penthouse pored Central Parka po cijeni od 17,7 miliona dolara. Zatim, u decembru 2019. Vilis i supruga Ema Heming (Emma) prodali su svoje imanje u Vestčesteru, u Njujorku za 7,66 miliona dolara. Nakon toga, prodao je imanje na otocima Turks i Caicos za 27 miliona dolara.

Vilis je tada rekao:

“Jedini razlog zašto odustajemo od toga je taj što smo tako daleko od naše porodice u Kaliforniji, zbog čega smo se odlučili vratiti na zapadnu obalu i tamo osnovati svoj dom.”

Zatim je dao 9,8 miliona dolara za novu vilu u Brentvudu u Kaliforniji.

Podsjetimo, porodica holivudskog glumca objavila je da će se Vilis povući iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija – poremećaj koji utječe na njegovu sposobnost komunikacije. U potpunosti mu može oduzeti sposobnost komunikacije, a može biti uzrokovana moždanim udarom ili tumorom na mozgu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh