Svijet

Zelenski ponovo oduševio pratitelje: “Odjeća pristupačna, hrabrost neprocjenjiva”

Nakon što je nedavno u fokus dospio Ramzan Kadirov koji se ne odriče skupocjenih Pradinih čizama ni za vrijeme rata, sada su se mnogi osvrnuli i na predsjednika Ukrajine, kojeg su proglasili primjerom kako neko može izgledati dobro, a pritom se ne “rasipati” novcem.

volodimir zelenski - twitter

Iako Volodimiru Zelenskom već neko vrijeme zasigurno nije do mode i sparivanja kombinacija iz njegovog ormara, njegovi obožavatelji primijetili su da ukrajinski predsjednik, unatoč teškim vremenima, uvijek izgleda uredno i sređeno.

Osim što je žene širom svijeta očarao svojom nevjerovatnom hrabrosti koju svakodnevno pokazuje kao lider Ukrajine koju je napadal Rusija, Zelenski je, sudeći po njegovim obožavateljima, primjer i da se može dobro izgledati bez da se bespotrebno “rasipa” novac.

Otkako je započela invazija, Zelenski se, osim pancira, uglavnom pojavljuje u maslinastozelenim pantalonama, majicama kratkih rukava i tenisicama, a sada je poznato i da za sve to nije potrebno izdvojiti puno novca, što je sve dodatno oduševilo.

Jedan korisnik Twittera odlučio je usporediti njegov stajling, a istakao je kako predsjednik nosi duksericu u vrijednosti 386 UAH (ukrajinska grivna), odnosno 24 KM, pantalone od 1.010 UAH – 62 KM, majicu od 200 UAH – 12 KM te tenisice brenda Saucony Jazz koje koštaju 1959 UAH, što je blizu 120 KM.
Njegova kombinacija prikupila je brojne reakcije, a neki su pisali kako je upravo ovo odijelo “Iron Mana” u stvarnom životu.

“Njegov stajling možda mogu svi priuštiti, ali njegova hrabrost nema cijenu”, komentar je samo jednog od mnogih oduševljenih pratitelja. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh