Svijet

Zbog blama s haljinom joj se svi smiju, ali je zbog ovog hit na internetu

Zvijezda YouTubea Tefi Pessoa (31) dočekivala je i intervjuirala slavne na crvenom tepihu premijere filma “Dina” u Londonu, a na sebi je imala dizajnersku haljinu Silvije Astore.

Tefi Pessoa - twitter

Duga baršunasta haljina dugih rukava imala je okruglu rupu na lijevom bedru koja je influencerici otkrivala samo djelić noge. U viralnom videu je shvatila da joj je noga trebala ići kroz rupu.

“Ljudi, poludjet ću. Hvala vam na svoj podršci, ali ja sam upravo saznala da mi je noga trebala ići kroz glupu rupu”, započela je Tefi video na kojem se vidi fotografija s eventa.

Tefi Pessoa objavila je video izvinjenja na TikTok nakon što je shvatila da je njeno odijevanje haljine bilo potpuno krivo. Nasmijala se na vlastiti račun, a viralni video je pregledan više od 4 miliona puta, piše 24sata.hr.

“Bila sam na crvenom tepihu i nisam znala. Zašto se ne znam obući? Odrasla sam osoba”, zapitala se Tefi.

haljina.. noga – tik tok


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh