Svijet

Ambasada SAD u BiH: Palmer i Nelson razgovarali s liderima stranka

Matthew Palmer, specijalni izaslanik američkog State Departmenta za izbornu reformu u Bosni i Hercegovini, doputovao je sinoć u našu zemlju.

Palmer i Nelson - Radiosarajevo

Njegova nova misija u Sarajevu je – pomoć napretku BiH u izbornim reformama.

Ovaj ugledni zvaničnik Sjedinjenih Američkih Država danas se sastao sa nekoliko čelnika političkih stranaka u BiH, sve sa cjednim ciljem – razgovori o potrebama izborne reforme te poboljšanje rada državnih institucija. prenosi “Radiosarajevo“.

Američka ambasada u BiH na svom zvaničnom Twitter nalogu podijelila je fotografije Palmera s liderima bh. političkih stranaka s kojima su Palmer i ambasador Eric Nelson, danas razgovarali u Sarajevu.

“Matthew Palmer sastao se danas sa čelnicima političkih stranaka, da bi razgovarali o potrebi izborne reforme i poboljšanju rada vlade”, navodi se u tweetu Ambasade SAD u BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh