Svijet

Aleksandra otišla do mesare i nije se vratila: Njena sestra zatekla užas koji će joj uvijek biti pred očima

Na njenom tijelu bile su vidljive povrede zlostavljanja.

Aleksandra Melvi - Facebook

Mlada Bolivijka Aleksandra Melvi (23) brutalno je si*ovana i ubijena u jednoj mesari u La Pazu, prijestolnici ove zemlje.

Njena porodica, prijatelji i komšije su sedam dana nakon smrti zapalili sveće, a sveštenik je osveštao prostor u kojem je žrtva pronađena u nesvijesti, a potom i izgubila život.

Aleksandra je umrla nekoliko sati nakon što je napustila svoj dom.

Istraga pokazuje da je ona došla u mesaru koju drži izvjesni Gvido Luis, gdje su konzumirali alkoholna pića, a taj objekat je udaljen samo nekoliko radnji od restorana “Melvi” u vlasništvu Aleksandrine porodice.

Djevojka je oko 19 sati zatečena u nesvijesti, krvava i sa znacima s*ksualnog zlostavljanja, a neposredno prije toga, mesar Gvido, glavni osumnjičeni za zločin, telefonom je kontaktirao jednu od sestara Aleksandre Melvi.

On je rekao da je djevojka očigledno loše izvela abortus, pa da zbog toga krvari, što je kasnijom istragom odbačeno kao mogućnost, prenosi tamošnji mediji.

Sestra i njen ujak zaputili su se u mesaru, gdje su vidjeli Aleksandru u besvijesnom stanju, svu u krvi, nakon čega su je prevezli u bolnicu, gdjje je ubrzo i preminula.

Istragom je utvrđeno da je djevojka si*ovana, a naročito zabrinjavaju njene nesvakidašnje povrede.

– Povreda koja nam privlači najveću pažnju je analna rana, duboka 23 centimetara. Pretpostavljamo da je si*ovana predmetom koji ima veze sa mesarom, poput oštrilice za noževe, čije dimenzije se poklapaju – naveo je Marko Antonio Kosi, resorni tužilac La Paza, prenosi Opinion.bo.

Gvido Luis je jedini osumnjičeni za njeno si*ovanje, s istražuje se da li je još neko u međuvremenu sa njim bio u mesari i učestvovao u brutalnom zločinu.

Aleksandra Melvi imala je sina sa svojim partnerom sa kojim se u posljednje vrijeme svađala i nije bila u dobrim odnosima, ali prema izjavama porodice i prijatelja, njih dvoje su planirali da obnove osnose, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh