Svijet

Djevojčica utrčala u crkvu: “Pomozite, dosadilo mi je da me si*uju” – Riječi njene majke naročito su jezive

Užas kakav se ne viđa ni u filmovima…

Crkva - Ilustracija / Jevgenija Pigozne / imageBROKER / Profimedia

Nesvakidašnji momenat dogodio se prošle subote u crkvi Targatal, u argentinskom gradu Salta kada je 17-godišnja djevojka plačući ušla u hram, na ivici nervnog sloma.

Sveštenik ju je prepoznao jer je bila iz te parohije, ali je nije mnogo puta viđao u crkvi.

Kada ju je upitao šta se dogodilo, ona ga je pogledala i jecajući izgovorila: “Umorila sam se, uvijek mi se sve isto dešava. Dosadilo mi je više da me si*uju”, prenosi Infobae.com.

Djevojka je dodala da je njena braća sistematski zlostavljaju već godinama i da se njih trojica na razne načine iživljavaju na njoj, uključući i nedozvoljene se*sualne činove.

– Njena dva brata od 18 i 20 godina uhapšeni su odmah nakon djevojčicine prijave, dok je treći momak 30-godišnjak u bjekstvu – navela je Lorena Martinez, šefica odsjeka tužilaštva za porodično nasilje u ovom gradu.

Nekoliko sati prije hapšenja, portparol Pokrajinske policije otišao je na navedenu adresu na kojoj je djevojka stanovala i tamo zatekao njenu majku koja je oštro poricala si*ovanje i kćerku nazvala lažljivicom.

– Vodite je odavde, ona je lažljivica. Sve vas je slagala, kao i uvijek što laže. Moja djeca nisu uradila ništa – rekla je majka djevojčice koja tvrdi da je zlostavljana godinama.

Jedina osoba koja je saslušala i prihvatila maloljetnicu bila je njena tetka po ocu, a kada se njen sastanak sa tetkom završio, odvedena je u bolnicu na detaljne preglede.

– Žrtva je ispričala kako je braća maltretiraju od svoje pete godine, odnosno već punih 12 godina. Nikome do sada to nije govorila – objašnjava izvor iz istrage, koji je dodao da je njena tetka takođe pokrenula postupak protiv porodice.

Kada je policja ponovo došla pred kuću u kojoj se dogodio zločin, majka nije htjela da ih pusti, ali su na silu ušli i uhapsili dvojicu braće koja su bila tu, dok se za trećim i dalje traga.

Djevojčica će ubuduće živjeti sa tetkom, pošto majka poslije svega ne želi da je primi nazad u kuću, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh