Svijet

Uništili grob mlade majke dvoje djece, pa ostavili jezivu poruku: Poslije ovoga ništa neće biti isto

Porodica nudi novčanu nagradu za informacije o počiniocima.

Groblje - Ilustracija / Youtube printscreen

Mlada Britanka, majka dvoje djece Lin Najt (33), preminula je 20. februara poslije bitke sa kancerom, a četiri nedjelje kasnije, porodica je zatekla potpuno demoliran grob gdje počiva njihova majka, sestra i kćerka.

Incident se dogodio na groblju Eston u blizini Midlzbroa, a Linina nadgrobna ploča je slomljena, fotografija uništena, a demolirani su ukrasi i cvijeće na grobu, prenosi Metro.

Lin sa porodicom – Facebook

Takođe, vandali su ostavili natpis: “Nikad te nismo voljeli”, što je užasnulo članove njene porodice.

Linina sestra Liza rekla je da se njena majka Džeki srušila na grob svoje kćerke kada je vidjela štetu.

Majka je svojoj mrtvoj kćerki ostavila poruku “Lepotice, zauvijek ćeš bti u mom srcu, voli te mama”, a na tu poruku vandali su dopisali skandalozne riječi: “Nikad te nismo voljeli”.

– Ovaj događaj ne da nam mira. Ne znamo ko je to učinio i da li će se ponoviti. Moja jadna mama je tek sada razbijena na komade – dodala je Liza.

Ona je dodala da je policija izvršila uviđaj i da će provjeriti sigurnosne kamere na području oko groblja, a porodica nudi novčanu nagradu za informacije o ovome što se dogodilo.

– Lin nije imala neprijatelje. Svi su je voljeli, od porodice do prijatelja. Svi su prisustvovali njenoj sahrani i bili dotučeni. Ne bih voljela da vidim ničiji grob demoliran, pa tako ni njen – rekla je sestra pokojne žene.

Takođe sumnja da je ovo ciljan napad, jer je uništen samo njen grob, dok su drugi netaknuti, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh