Svijet

Ljubomorni partner saznao da ga je Olga 9 puta varala: Poslije ovog takmičenja, uslijedila je brutalna osveta

Porodica je i dalje u nevjerici zbog ovog čina.

Olga Shlyamina - 29.ru

Rus po imenu Vjačeslav (40) odrubio je u naletu ljubomore glavu svojoj partnerki i lokalnoj “kraljici lepote” Olgi Šljaminoj (33).

Užasan zločin dogodio se 25. marta u Novodvinsku kada je rodbina majke dvoje djece prijavila njen nestanak. Policija je posle šest dana “češljanja” kraja pronašla Olgino tijelo, a onda nešto dalje i njenu glavu u šumi kraj grada.

Olgina neutješna familija istakla je u izjavama policiji da se njeno ponašanje promijenilo u posljednje vrijeme uslijed stalnih svađa sa Vjačeslavom. Sve je prvi put kulminiralo kada mu je ona navodno rekla da ga je devet puta prevarila, što se kasnije ispostavilo kao netačno. Međutim, Vjačeslav kao da je želio da samo u to vjeruje.

Par se upoznao prije dvije godine nakon što su Olgi propala dva braka. Sve je funkcionisalo, makar prividno u toj vezi kako treba sve do prošlog maja kada je na licu žene postalo jasno da trpi izvjesno nasilje u kući.

Vjačeslavova ljubomora eksplodirala je kada je saznao da se Olga prijavila na lokalno takmičenje u ljepoti gdje je i pobjedila.

Prema lokalnom portalu Life, Olga je poslije toga očajnički željela da izađe iz veze ali ju je posesivni partner na samo njemu znan način uporno držao u njoj.

Prema nezvaničnim podacima, Vjačeslav je doveo Olgu u šumu kako bi se “malo prošetali” a onda mu je bio cilj da joj odrubi glavu i onda nju i tijelo zakopa ispod snijega što dalje od pogleda prolaznika, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh