Svijet

Darija (14) i Ivan (11) šokirali roditelje i napravili bebu: Ona se porodila i doživjela najveće poniženje

Nije mogla da vjeruje šta joj se dogodilo.

Darija i Ivan - Instagram

Vjerovatno najskandaloznija priča iz 2020. koja je obišla Evropu bila je o Ruskinji Dariji Sudnišnjikovoj (14) koja je sa 13 godina zatrudnila tako što je ušla u sobu sa dečkom Ivanom (11), zaključala se s njim i zatrudnila!

Darija je, kako je pisao tada i Objektiv, uspješno iznela trudnoću donijevši na svijet djevojčicu Karolinu. U drugoj polovini trudnoće otkrila je da otac djeteta nije Ivan, već jedan dvije godine stariji momak iz kraja koji ju je si*ovao.

Zbog reakcija roditelja i javnosti nije željela da prizna da je si*ovana, već je namjerno lansirala priču o Ivanu, koji je i danas njen dečko.

Darija je u međuvremenu ovih dana doživjela najveći šok i poniženje u Zelenogorsku u kojem živi – osnovna škola iz koje se uslijed trudnoće povukla u sedmom razredu, sada ju je izbacila!

Iako je direktor škole prije nekoliko mjeseci javno obećao da će Dariji biti omogućeno da poslije porodiljskog odsustva završi sa školom, on je ipak donio ovu odluku “u interesu svih”.

“Veoma sam ljuta i ponižena. Imala sam detaljan plan kako da se vratim poslije svega ovoga, kao i da poslije osnovne škole odmah pronađem posao. Iznevjerili su me. Ovo nije bio dogovor. Ali, pronaći ću način kako da nastavim dalje. Ako sam mogla da izguram sve ovo i trudnoću, mogu i reakciju škole koja nije željela da zbog mene dospije na naslovne strane novina u narednom periodu”, napisala je Darija na Instagramu.

Njen dečko Ivan sve vrijeme je uz nju i pomaže maloj Karolini poput oca da uskoro napravi prve korake.

“Preslatka je. Čekam da napunim određeni broj godina, pa da se zvanično prijavim da joj budem otac”, napisao je prije dva mjeseca na Darijinom Instagram profilu, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh