Svijet

Tatjanu je otac tukao i si*ovao: Zatrudnila sa njim 4 puta, a onda joj se dogodio najveći užas

Ohrabrila je druge žrtve da progovore o ovakvoj vrsti zlostavljanja.

Tatjana Tibes - Screenshot

Južnoamerikanka Tatjana Tibes preživjela je pakao u režiji sopstvenog oca. Od šeste godine počeo je da je zlostavlja i drogira, da bi je potom si*ovao godinama, prenosi “Objektiv“.

Sa ocem Linfolfom ima troje djece, a četiri puta je zatrudnila, s tim što je jednom pobacila uslijed zlostavljanja.

“Horor je počeo kad sam imala šest godina. Nikad nisam pokušala da pobjegnem, a voljela bih da jesam. Prijetio mi je da će me ubiti. Više puta sam razmišljala da ja njega ubijem, ali nisam mogla”, rekla je Tatjana, prenose loklani mediji.

Lindolfo je počeo da je si*uje sa 12 godina, a već sa 15 primoravao ju je na se*s sa ostalim muškarcima, dok je on sve to posmatrao.

“Prvi put sam zatrudnila sa 16 godina sa svojim ocem. Drugu kćerku dobila sam kad sam imala 21, a treću sa 24 godine. Bila sam trudna sa ocem i četvrti put, ali me je u sedmom mjesecu trudnoće vezao, pretukao i gušio me kesom. Osjećala sam se kao da sam umrla, a potom se vratila u život”, navela je Tatjana.

Tek poslije nekoliko godina ona je uspjela da pobjegne, ali tek nakon borbe sa ocem, uslijed čega ju je više puta ubo nožem u grudi.

Otrčala je do hitne pomoći i najprije rekla da se posvađala sa dečkom, ali jeziva istina ipak nije mogla dugo da se sakrije.

Lindolfo je osuđen na 109 godina zatvora, a nakon bjekstva Tatjana pokušava da živi normalnim životom sa svojim kćerkama, koje joj, kako kaže, daju smisao i svrhu.

Tatjana je svoju priču podijelila kako bi podstakla druge slične žrtve da nešto preduzmu i da ne šute na ovakva zlostavljanja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh