Svijet

Gradonačelnik Antverpena bez pantalona tokom intervjua, voditeljica ga isprozivala

Ova godina počinje ovim sramotnim trenutkom koji ću dugo pamtiti, rekao je gradonačelnik u programu

Bart De Veve - Screenshot

Gradonačelnik belgijskog grada Antverperna Bart De Veve (Wever) uhvaćen je u nezgodnoj situaciji.

Naime, tokom jednog od intervjua gradonačelnik nije nosio pantalone.

– Nosite jako lijepu košulju, vjerovatno ste je izabrali specijalno za nas. Ali ispod košulje, jeste li to u donjem vešu – upitala je gradonačelnika tokom online intervjua novinarka “Radio 2” Kim Debri (Debrie).

De Vever je sjedio ispred ogledala, gdje se u odrazu vidjelo da nema pantalone. Upitao je novinarku kako je to primijetila, ali je u sljedećem trenutku shvatio.

Nisam primijetio. Ova godina počinje ovim sramotnim trenutkom koji ću dugo pamtiti – rekao je gradonačelnik u programu, prenosi “Avaz“.

De Vever je vođa separatističke Nove flamanske alijanse i smatra se jednim od najmoćnijih političara u Belgiji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh