Svijet

Ostat će gluh?! Baba Vanga predvidjela da će Donald Trump imati koronavirus – predsjednika tek čeka pakao

Čuvena bugarska proročica navela je još nekoliko zastrašujućih stvari za 2020. godinu…

Donald Trump - Twitter

Društvene mreže su se ovog vikenda usijale od tvitova i postova na temu legendarne proročice iz Bugarske, baba Vange.

“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini.

Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik takođe razboljeti.

Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostaće gluh, a otkrit će mu se i tumor na mozgu”, rekla je baba Vanga dok su pedantni Tviteraši otkrili da je upravo Donald Tramp 45. po redu predsjednik SAD.

Donald Tramp je ovog vikenda glavna tema u svijetu pošto se već tri dana nalazi u bolnici u izolaciji, a njegovo stanje, gledano iz ugla vijesti koje se objavljuju, kontradiktorno i ne baš najbolje. Što se baba Vange tiče, ona je za ovu godinu predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno biti atentat na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh