Svijet

Demokratski predsjednički kandidat Džo Bajden poljubio unuku u usta na predizbornom mitingu

Demokratski predsjednički kandidat Džo Bajden (Joe Biden) poljubio je svoju 19-godišnju unuku u usta tokom predizbornog mitinga u Ajovi u nedjelju. Ovaj potez izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Bajden poljubio unuku u usta- Agencije

Svi se odigralo nakon što je bivši potpredsjednik SAD ušao u dvoranu Univerziteta Klark u gradu Dubjuku. Za ruku je držao unuku Finegan Bajden (Finnegan Biden), kćerku svog sina Hantera (Hunter).

– Želio bih da vas predstavim svojoj unuci Finegan Bajden. Djedovima je uvijek dozvoljeno da blamiraju unuke. Njena baka diplomirala je na ovom univerzitetu sredinom šezdesetih i govorila o tome sve vrijeme – rekao je Bajden.

Ruku je držao preko ramena svoje unuke. Potom je prošetao binom i publici je govorio o razlici između kćerki i unuka, a onda se vratio kod Finegan, prenosi “Avaz“.

– Ali, unuke ne samo da vole svoje djedove nego već im se i sviđaju. I to je sjajna stvar. Hvala ti, bebo – rekao je Bajden, a potom unuku poljubio u usta, piše “New York Post”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh