Svijet

Papa se naljutio na hodočasnicu pa je udario

Papa Franjo jučer je na Trgu svetog Petra radosno pozdravljao djecu i hodočasnike kada je u jednom trenutku lupio jednu ženu po ruci kako bi se oslobodio njenog stiska.

Papa Franjo - Screenshot

Incident se dogodio dok je papa Franjo hodao središtem Vatikana. U jednom trenutku ga je jedna žena uhvatila za ruku i privukla prema sebi, piše “Buka“.

Papu je takav neočekivani postupak vidno uznemirio te je počeo udarati ženu po ruci kako bi se oslobodio njenog stiska, čak je u jednom trenutku i viknuo na nju, piše “CNN”. Prije nego što je uhvatila papu za ruku, žena je rukom napravila znak križa.

Obratila se 83-godišnjem papi dok mu je primala ruku, ali nije jasno što mu je pokušala reći.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh