Svijet

Zapalio se hotel: Stotine turista bježalo u panici

Oko 400 ljudi pobjeglo je iz zapaljenog hotela u poznatom tajlandskom ljetovalištu Pataja, nakon što je jutros u 4.30 po lokalnom vremenu izbio požar u hotelu Holiday Inn.

pozar- Twitter

Među evakuisanima iz hotela su strani turisti i lokalni stanovnici, a za sada nema izvještaja ima li povrijeđenih u incidentu, prenio je RT.

Požar je ugašen za oko pola sata, a fotografije zapaljenog hotela podijeljene su na društvenim medijima.

Uzrok požara još nije poznat, ali je preliminarnom istragom utvrđeno da je vatra izbila blizu prednje strane zgrade, dok su centralni i zadnji deo ostali netaknuti, prenosi “Blic“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh