Svijet

Usvojitelji su mislili za Nataliju da ima 6 godina, dok nije počela sa prijetnjama: Ovo je njena ispovijest

Djevojčica patuljastog rasta, koju su navodno usvojitelji ostavili jer je, prema njihovim riječima, htjela da ih ubije, tvrdi kako to nije istina, kao i da nije “odrasli sociopata koji se predstavlja kao dijete”.

Natalija- Kristina Barnet

Natalija Grejs Barnet brani sebe u dramatičnom intervjuu u emisiji “Dr Fil” i tvrdi da je bila dijete dok je živjela u kući američkog para koji ju je usvojio.

Kristina i Majkl Barnet uhapšeni su u septembru zbog zanemarivanja djeteta jer su navodno ostavili Nataliju samu u stanu i preselili se u Kanadu sa ostalom djecom, piše britanski Miror.

Natalija, koju su usvojili u Ukrajini, tvrdi da je u trenutku kada su je napustili imala devet godina, dok njeni usvojitelji kažu da je imala 22.

Takođe su je optužili da je htjela da ih ubije i da je ostavljala prijetnje na ogledalu koje je pisala krvlju.

Par je Nataliju usvojio 2010. godine, kada su mislili da ima šest godina, prije nego što su je navodno napustili 2013. godine.

Ukrajinka, koja sada živi sa drugom američkom porodicom, tvrdi da ima 16 godina u intervjuu američkom TV zvijezdom Dr Filom.

“Ništa od toga nije istina, samo sam željela da ljudi čuju i moju stranu”, rekla je Natalija, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh