Svijet

Mladić zaprosio djevojku pod morem, pa se utopio

Mladi Amerikanac iz Luizijane utopio se na ljetovanju u Tanzaniji kada je svoju djevojku zaprosio pod morem, prenosi CNN.

Stiven Veber i Keneša Antoan uživali su na čarobnom ostrvu Pemba u drvenoj kolibi sa spavaonicom ispod površine okeana kako bi kroz prozore mogli da uživaju u morskom svetu istočne obale Afrike, prenosi Hina.

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to…

Gepostet von Kenesha Antoine am Freitag, 20. September 2019

Veber se odlučio na nesvakidašnju prosidbu, zaronio je u okean i poruku punu ljubavi kojom je zaprosio prislonio na prozor.

“Ne mogu držati dah dovoljno dugo kako bih ti kazao koliko te volim. I sve zbog čega te volim, svaki dan volim još više. Hoćeš li, molim te, biti moja supruga. Udaj se za mene”, pisalo je u poruci.

Međutim, Veber nije izronio, a zaposleni u letovalištu Manta su samo mogli da potvrde njegovu smrt. Lokalne vlasti pokrenule su istragu o tom nesrećnom događaju i izrazile saučešće devojci i porodici.

Antoan se na Fejsbuku od svog nesuđenog supruga oprostila rečima: “Nikada nisi izronio iz tih dubina i stoga nisi čuo moj odgovor. Da! Da! Milion puta ‘da’, udaću se za tebe”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh