Svijet

Pun pogodak ili promašaj: Donald Trump prije posjete Britaniji pokazao novu frizuru

Uoči dolaska u zvaničnu posjetu Velikoj Britaniji, prvi čovjek SAD Donald Tramp prisustvovao je crkvenoj službi u Virdžniji gdje se nekoliko dana ranije dogodio masakr u zgradi opštine kada je nezdovoljni inženjer ubio 12 svojih kolega.

Donald Trump - Srpskainfo.com

Iako bi na takvom događaju u centru pažnje trebalo da bude odavanje pošte žrtvama, jedan detalj neplanirano izbio je u prvi plan – nova Trampova frizura, piše “Srpskainfo“.

Tramp je u crkvu stigao u odjeći za golf i sa kačketom na glavi. Ubrzo je skinuo kačket, a prisutni u sali su zanijemIli – predsjednik SAD prvi put je izašao u javnost sa zalizanom kosom.

Nije prošlo mnogo vremena dok taj prizor nije postala viralna vijest na društvenim mrežama, uz žustru raspravu koja frizura mu bolje stoji – zalizana kosa ili kosa neobičnog oblika (najblaže rečeno).

Dok jedni glasaju za opciju broj jedan, smatrajući da je primjerenija čovjeku koji obavlja najvažniju funkciju u zemlji, drugi misle da je ova zalizana kosa pun pogodak. Ipak, ne malom broju ljudi Tramp je u ovakvom izdanju smiješan.

Inače, frizura američkog predsjednika tema je kojom se tamošnja (pa i svjetska) javnost zabavlja već godinama unazad, uglavnom zbog njenog neobičnog (moglo bi se reći i nedefinisanog) oblika.

Mnogi su bili uvjereni da Tramp nosi tupe, zbog čega je i on sam, tokom izborne kampanje, kritikovao “Njujork Tajms” koji je pisao o tome. Čak, u nekoliko navrata, dozvoljavao je da se javno provjeri da je sva kosa njegova, poput emisije ‘Veče sa Džimijem Falonom’.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh