Svijet

Žena provela vikend zaglavljena u liftu kuće njujorškog milijardera

Pedesettrogodišnja Marites Fortaliza je napokon spašena nakon što je provela vikend zaglavljena u liftu svog poslodavca, milijardera iz New Yorka, javlja “BBC”.

Kuća - Standard.co.uk

Fortaliza je u petak ušla u lift kuće na Manhattanu, koja je u vlasništvu bankara Warrena Stephensa, a vatrogasci su je spasili nakon što su primili dojavu u ponedjeljak u 10:00 sati po lokalnom vremenu. Ona je smještena u bolnicu gdje se oporavlja, piše “Klix“.

“AP” javlja da je žena dehidrirana, ali da je njeno stanje stabilno i nalazi se u Medicinskom centru Weill Cornell. Za Stephensove radi već 18 godina.

Saopšteno je da se lift u kojem je bila zaglavio između drugog i trećeg sprata kuće koja se nalazi u blizini Central Parka. Članovi porodice kojoj kuća pripada su bili odsutni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh