Svijet

Milioner koji ima troje djece saznao da je cijeli život neplodan

Richard je odlučio i testirati sebe i djecu

Richard Mason-Fokus.ba

Richard Mason (55) se 2006. godine rastao od svoje supruge Kate. Inače, suosnivač web stranice moneysupermarket.com, Richard je svojoj bivšoj ženi nagodbom dao četiri miliona funti, a svaki mjesec plaćao još 3.000 funti alimentacije za djecu, piše “Fokus.ba“.

No, prije dvije godine je saznao da ima cističnu fibrozu zbog čega je neplodan cijeli svoj život. Zanimljivo je to što s bivšom suprugom ima troje djece. Ona mu je napokon priznala da je imala povremene afere, ali nije htjela reći s kim.

Richard je odlučio i testirati sebe i djecu, a DNK test pokazao je da nije otac svojim 19-godišnjim blizancima ni 23-godišnjem sinu. Svoju bivšu ženu odlučio je tužiti i dobio je tužbu, a i 250.000 funti.

Njegova nova supruga Emma (46) rekla je za The Sun da će Richard o tome napisati knjigu, a u njoj će i ponuditi novac muškarcu koji prizna da je otac trojice dječaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh