Svijet

JEZIVI DETALJI ŠOKIRALI SVE: Dadilja UBILA BEBU, pa pred roditeljima glumila kao da je dijete živo

Smrt je pokušala sakriti tako što je bebu odjenula u skijaško odijelo i stavila joj kapu preko očiju

Dadilja iz američke savezne države Wisconsin optužena je za ubojstvo prvog stupnja nakon što je umrla dvomjesečna beba koju je čuvala. Navodno ju je zatukla. Tragedija se dogodila u listopadu.

Bebu je odjenula u skijaško odijelo i stavila joj kapu preko očiju

Kako pišu američki mediji, 28-godišnja dadilja Marissa Tietsort shvatila je da je beba mrtva te ju je zatim odvezla k njezinoj majci. Smrt je pokušala sakriti tako što je bebu odjenula u skijaško odijelo i stavila joj kapu preko očiju.

Majka je mislila da joj dijete spava i otišla je s njim u praonicu rublja, no ubrzo je shvatila da dječačić ne diše. Pokušala ga je oživjeti umjetnim disanjem.

Policijsko izvješće navodi da je majka ostavila dijete dadilji 18. oktobra prošle godine oko 16 sati. Dva sata kasnije, dadilja je poslala majci djeteta poruku u kojoj je pisalo kako je u lokalnim medijima objavljeno da je dadilja optužena za zlostavljanje djece. Tietsort je zatim majci djeteta navodno napisala i da nije smjela biti u kontaktu s djecom te je zamolila da to nikome ne govori. Majka je oko devet sati navečer došla pokupiti svoje dvoje djece.

Dadilja je nakon ubojstva otišla na večeru

“Majka je mislila da beba spava jer je već bila večer. Kad je otišla izvući dijete iz sjedalice, shvatila je da su djetetu noge krute i da su ostale savijene u koljenu”, napisao je istražitelj slučaja u pritužbi.

Za to je vrijeme Tietsort otišla sa svojim djetetom i dečkom u obližnji McDonald’s na večeru.

Patolog koji je radio očevid utvrdio je da je beba umrla od tri različite ozljede glave. Jamčevina za optuženu dadilju iznosi 500.000 dolara, dodaju američki mediji.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh