Region

Ubistvo u Novom Sadu: Suprugu usmrtio bušilicom, probušio joj uho i lobanju?

Nikola T. (55) iz Novog Sada, kome je danas određeno zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično djelo teško ubistvo Gordane T. (53)…

Policija - Insajder/Novak Đurović

Nikola T. (55) iz Novog Sada, kome je danas određeno zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično djelo teško ubistvo Gordane T. (53), prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs suprugu je najprije udario bušilicom u predjelu glave, nakon čega ju je oštrim dijelom ubo, i probušio, lobanju.

Kako nezvanično saznaje Nova.rs, sumnja se da je Nikola jučer u porodičnoj kući usmrtio svoju suprugu (53).

„Policiju i Hitnu pomoć je pozvala kćerka, koja je dolaskom na lice mesta zatečena pored tijela majke. Ona je nema od bola samo ponavljala da je to učinio njen otac“, navodi izvor iz istrage.

U istom trenutku dok je policija obezbjeđivala mjesto događaja, Nikola T. je oko vrata vezao lancima kamenje i betonski blok i skočio sa Temerinskog mosta, ali su ga pripadnici ribočuvarske službe i policije izvukli iz vode.

On se nalazi u Kliničkom centru u Novom Sadu, a danas bi trebalo, uz krivičnu prijavu, da bude prebačen u pritvor jer mu je određeno zadržavanje do 48 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh