Region

Otac ubice iz Novog Sada počinio sličan zločin?

U novosadskom naselju Klisa u porodičnoj kući juče je ubijena Gordana T. kojoj je presudio suprug Nikola tako što joj je nanio povrede glave električnom bušilicom.

policija srbija - 192.rs

Kako saznaje Kurir, otac Nikole T. navodno je počinio sličan zločin, ubio je Nikolinu majku dok je on bio dete.

“Ne znam da li je to bilo ovde u Novom Sadu ili negde drugo, to nikada od njega nismo čuli, već od drugih ljudi. O prošlosti nikada ni reči, samo o sreći koju je imao sa Gocom i dobrom poslu, sve mu je išlo, a šta ga je juče spopalo nikome nije jasno”, kaže jedan komšija.

Prema njegovim riječima, Nikolina sestra sinoć je rekla policiji da bi samo voljela da ga čuje da ga pita zašto je to uradio.

Inače, niko od komšija nije čuo, niti naslutio šta se desilo u porodičnoj kući dok nije došla policija.

Jedna komšinica ispričala je za Kurir da je juče bilo sve užasno u ulici.

“Takva me jeza prolazila od svega, bilo je užasno. Devojke kad su došle vrištale su i plakale, pas užasno lajao, čak je od nemira jednog inspektora ugrizao za ruku”, kaže ona i dodaje:

“One su sad kod svoje tetke sa majčine strane, ne mogu prosto da budu ovde zbog uviđaja, a i teško im je mnogo. Nikola ima sestru koja je sinoć došla ovde, ali su je oterali…”

Kako se saznaje, Nikola je potpuno stabilno, svestan šta je učinio i sutra bi već trebalo da bude ispitan u tužilaštvu.

Podsjetimo, juče oko 17 časova Nikola je skočio sa Temerinskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena. Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, rekao je da je ubio svoju ženu Gordanu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh