Region

U bolnici u Istri preminula djevojčica: Dan ranije je otpustili

Djevojčica je, kako je potvrdila istarska policija, 18. februara u noćnim satima dovedena u pulsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a nakon neuspješne reanimacije je preminula.

Dijete - Ilustracija / Srbijadanas.com

Kako saznaje Index, roditelji su dan ranije bili s djetetom na pregledu u bolnici, ali je dvogodišnja djevojčica otpuštena kući. Vratili su se ponovno u toku noći, nakon čega je dijete preminulo.

Iz Državnog tužilaštva i iz bolnice, saznaje Index, ovaj slučaj je preuzeo DORH. Više informacija iz bolnice nisu davali. prenosi novi

“Na tijelu preminulog djeteta obavljena je obdukcija, a tačan uzrok smrti bit će poznat nakon dobijanja nalaza toksikoloških vještačenja i histoloških analiza tkiva”, objavila je policija, prenosi Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh