Region

Snimka starijeg bračnog para iz Splita raznježila internet: “Da mi je doživit ovo”

Prava ljubav. Ovim riječima najlakše je opisati video iz Splita koji je osvanuo na TikToku i u samo jedan dan skupio 4, 3 miliona lajkova!

par - screenshot - tik tok

Video je snimljen na plaži Žnjan gdje je stariji gospodin u ruke uzeo malo mora i polako hoda prema supruzi. Supruga sjedi na klupi na šetnici, a kada je došao do nje prebacio je morsku vodu u njezine ruke i protrljao ih.

Autorica videa napisala je da je počela snimati gospodina ne znajući što će zapravo napraviti.

Scena je ovo koja malo koga može ostaviti ravnodušnim, a to pokazuju i brojni komentari ispod videa. Do sada ih se skupilo više od 20 hiljada, a mi vam donosimo neke od njih:

“Ljubav starijeg para je nešto što se nadam da će svi doživjeti.”

“Suze mi teku niz lice”

“Prava ljubav, prava ljubav nikada ne umire, ona raste i živi zauvijek”

“Nadam se da ću i ja jednog dana doživjeti ovakvu ljubav”

“Ovo je doslovno najslađa stvar koju sam vidio cijeli dan” prenosi n1

@hahahanmay He brought his wife sea water to touch ???? #thisislove #oldpeople #splitcroatia ♬ New Home – Frozen Silence


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh