Region

Tadić s protesta u Beogradu: Tako je i Milošević oboren

Tadić s protesta u Beogradu: Tako je i Milošević oboren

Novih hapšenja nije bilo, a protestanata je danas nešto manje. Neki misle da se uvukao strah među protestantima upravo zbog hapšenja, ali drugi primjećuju da su ljudi već umorni.

Na protestima je bio i bivši predsjednik Srbije Boris Tadić, kojemu su mnogi zamjerili što se nije na kraju dogovorio s listom “Srbija protiv nasilja” te je izašao odvojeno na izbore.

“Da, ali to nije bila naša krivica. Mi smo htjeli, ali drugi nisu stali s nama, ali dobro, nema veze. Mi zajedno protestujemo, podržavamo studente i građane”, rekao je Tadić za RTL Danas,pišu Vijesti

Na pitanje šta dalje, Tadić je odgovorio: “Samo pritisak, pritisak, pritisak, tako je Milošević oboren. Konstantnost pritiska na kraju ruši svaki bedem.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh