Region

OVO SU TRUDNICA(17) I NJEN MUŽ KOJI SU POGINULI U SRBIJI: UMJESTO BEBE, SPREMA SE SAHRANA

Trudnica Andrea M.R. (17) i njen nevjenčani suprug Svetislav S. (19) poginuli je su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kobišnica kod Negotina u Srbiji, a potresnim riječima se oglasila i njegova sestra.

Poginuli par u Srbiji - Hayat

Sve se, da podsjetimo, desilo sinoć oko 21 sat kada je njihov automobil sletio sa kolovoza i udario u objekat pored puta.

Trenutno smo svi u šoku, mnogo su se voljeli i čekali su bebicu, djevojčica je trebalo da im se rodi – kaže ona za Kurir i dodaje:

Umjesto da dočekamo bebicu sprema se sahrana.

Trudnica je poginula na licu mesta, a S.S. je odmah hospitalizovan. Ljekari su se satima borili za njegov život, ali bezuspješno. Preminuo je u bolnici poslije ponoći.

Prema riječima sagovornika, tijelo mlade trudnice i povrijeđenog mladića iz automobila su izvlačili vatrogasci.

Kad su izvučeni, ljekari su se trudili i da spasu život bebi jer je djevojka bila u sedmom mjesecu trudnoće, ali nažalost i pored svih napora nisu uspjeli. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh