Region

Jeziv udes u Hrvatskoj: Vozača udario automobil iz kojeg je ispao, putnik odbačen kroz krošnju…

Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je nove detalje o nesreći koja se u petak, 8. decembra, dogodila na cesti između Komletinaca i Nijemaca (Hrvatska), a u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Policija - Poslovni.hr

Uviđajem kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno kako se u petak, 8. decembra, oko 19.35 sati na općinskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak.

Jedan od smrtno stradalih upravljao je automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s ceste ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do udara vozila u panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila.

Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao je automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na cestu i preko tijela mu je prešao automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Policajci u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje, objavila je PU vukovarsko-srijemska, piše Jutarnji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh