Region

Pogledajte snimak sa Jadrana: Vjetar “baca” ogroman kruzer

Video snimak kruzera koji nagnut plovi unutar Bokokotorskog zaliva u Jadranskom moru, šokirao je korisnike društvenih mreža.

Zbog najavljenog nevremena u Crnoj Gori danas je na snazi narandžasti meteoalarm, zbog čega se pored obilne kiše i jakih pljuskova, očekuje i olujni južni vjetrovi. A jeziv snimak iz Bokokotorskog zaliva na Instagram stranici “montenegrin.beauty” pokazuje da je vjetar, sudeći udarima vjetra po boku broda i te kako snažan,piše Crnahronika

“Ovo je Južni vjetar! Šalu na stranu, najavljeni su jaki udari južnog vjetra, a možete vidjeti i kako to izgleda na djelu”, stoji u opisu videa na pomenutoj Instagram stranici.Kako se vidi na snimku, ogroman putnički brod se uslijed jakog vjetra nagnuo na lijevi bok i bio je prinuđen da tako plovi duže vrijeme. U jednom trenutku međutim, uspio je malo da se ispravi, ali zbog vjetra koji nije odustajao i dalje je nije uspijevao u potpunosti da se vrati u normalni položaj.

“Užas, samo da se ne prevrne”, “Baš se čudim da ovi brodovi ulaze u Kotor i na Jadransko more kad se zna da je loše vrijeme ili dolazi loše vrijeme”, “Naravno da su putnici platili i planirali da putuju da vide Crnu Goru ali zašto da se rizikuju životi naroda i da se slome ovi brodovi? Niko ne pobjeđuje protiv oluje ili prirode”, “Aman više, ne dovodite brodove i ljude u opasnost”, bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh