Region

Majka vozila mrtva pijana: U autu bilo dvoje maloljetne djece

U SUBOTU oko 23 sata, prilikom nadzora prometa u Slavonskom Brodu, policajci su u Splavarskoj ulici zaustavili i kontrolirali osobni automobil kojim je upravljala 44-godišnjakinja s kojom su se u vozilu nalazile maloljetne osobe u dobi od 5 i 11 godina.

Policija Hrvatske - Twitter

S obzirom na to da je vozačica pokazivala znakove alkoholiziranosti, policijski službenici su je alkotestirali te joj je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.63 promila, priopćila je PU brodsko-posavska.

Brigu o djeci preuzeo Centar za socijalnu skrb
Policija je uhitila 44-godišnjakinju i zadržala je u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Kako nije imala odgovornu osobu kojoj bi povjerila djecu na brigu i skrb, brigu o djeci su preuzeli djelatnici Centra za socijalnu skrb u Slavonskome Brodu.

Policijski službenici protiv 44-godišnjakinje podnose optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, prenosi Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh