Region

MAJKA I DJECA POJELI GUMENE BOMBONE SA DROGOM: Nisu ni znali šta su uradili!

Pacijenti bili u euforičnom raspoloženju.

Gumene bombone - Novi.ba

Majka i dvoje djece sinoć su primljeni u dubrovačku bolnicu nakon što su konzumirali gumene bombone prožete drogom, saznaje Dubrovnik INsajder.

– Riječ je o majci i dvoje dece, dečaka od 13 i 15 godina, iz Metkovića. Kako su nam rekli, bombone su dobili od rodbine iz SAD. Jutros su stabilni, opšteg su dobrog stanja – potvrdio je Marijo Bekić, direktor Opšte bolnice Dubrovnik.

Pacijenti bili euforični
Pitali su direktora o nuspojavama konzumiranja ovih bombona, a on je objasnio da su pacijenti bili u euforičnom raspoloženju. Navedeni događaj potvrdila je i policija.

Policija oduzela bombone
– Mogu potvrditi da smo prijavili ovaj incident. Policija je uz potvrdu oduzela bombone, biće poslate na veštačenje i kriminalističko istraživanje – rekla je za Dubrovnik INsajder portparol Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh